fbpx

Outlet bútorboltunk célja: magas minőségű termékeket kínálni, kedvező árfekvéssel. Import és hazai bútorgyártók prémium termékeit ajánljuk, majdnem gyártói áron, a piaci árhoz képest akár 70%-os kedvezménnyel. Hogyan lehetséges ez? Nálunk nem a marketinget kell megfizetni, hanem a minőséget!

Nyitvatartásunk:
Szombat: 9-13 óráig

Image Alt

Gyakori kérdések

1. Hogyan érdemes bútort választani a webáruházból?

Amennyiben kialakult elképzelésünk van arról, milyen bútort szeretnénk vásárolni, egyszerűen a keresőbe beírva találhatjuk meg célirányosan a számunkra releváns választékot. Aki az otthontervezés fázisában, tájékozódási, ötletszerzési céllal látogatja oldalunkat, annak a minél alaposabb böngészést javasoljuk: ismerkedjen meg kínálatunkkal, esetleg mentse el a szimpatikus darabok fotóját, paramétereit, és ha szeretné kipróbálni valamelyiket, szeretettel várjuk áruházunkban.

2. Mi történik, ha a megvásárolt bútor nem illik a lakásomba?

Előfordulhat, hogy a kiválasztott bútor mégsem felel meg az előzetes elképzeléseknek. Ezért minden kedves vásárlónknak azt javasoljuk, hogy a vásárlás alkalmával tájékozódjon cseregaranciánkról. Mivel bútorkínálatunk darabjai közül nem mindegyik cserélhető, a megvásárolt termékek egyedi elbírálás alá esnek cseregarancia tekintetében.

3. Miből tudom megállapítani, hogy a bútorok jó minőségűek-e?

Bútorainkat általában sok éves, akár több évtizedes használatra vásároljuk. Ezért is nagyon fontos már a vásárlás alkalmával meggyőződnünk azok kiváló minőségéről. Egyfelől a gyártói szavatosság és minőség jelent támpontot, másfelől a szakemberek ajánlása, harmadrészt pedig a bútorok személyes kipróbálása. Különösen a fekvő- és ülőfelületek igénybevételét érdemes szem előtt tartani a minőség ellenőrzésekor. Minden kedves vásárlónknak azt javasoljuk, hogy akkor is kérjék szakembereink segítségét, ha webáruházunkból rendelnek. Minőségi garanciánk minden termékünkre vonatkozik, üzletpolitikánk lényege pedig, hogy kizárólag magas minőségű importárut és hazai bútorokat forgalmazunk.

4. Mit tegyek, ha tanácstalan vagyok, nem tudom, melyik bútor illene jobban az otthonomba?

Kollégáink sok éves tapasztalattal és a lakáskultúra iránti szenvedéllyel készséggel állnak rendelkezésre minden otthon-álom megvalósításában. Mindenképpen érdemes szakemberrel konzultálni, ha még bizonytalanok vagyunk, hiszen gyakorlott szem könnyedén segíthet a megfelelő arányok és formák, színek és funkciók megtalálásában.

5. Mit tegyek, ha olyan bútort szeretnék, amit nem látok a kínálatban?

Előfordulhat, hogy jelenlegi készletünkben nem talál igényeinek megfelelő, tökéletes darabot. Ez esetben érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, hogy kiderítsük, hogyan tudnánk az Ön terveibe illeszkedő bútort rendelni.

6. Hogyan működik a rendelés?

Személyes rendelés esetén az üzletünkben dolgozó munkatársak segítenek a kiválasztásban és a rendelés előkészítésében. A webáruházból az online rendelések klasszikus lépéseivel tudunk vásárolni: kosárba rakjuk a kívánt termékeket, rendelkezünk a szállítás módjáról (választhatunk a személyes átvétel és a házhozszállítás között) és kifizetjük.

7. Hogy működik a szállítás?

Amennyiben a házhozszállítást választja, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztesse a részleteket.

Házhozszállítást Magyarország területére vállalunk: futárszolgálatunk költsége megyénként eltérő.

Budapest-Pest megye: 15.000.- Ft-tól
Fejér megye: 15.000.- Ft-tól
Tolna megye: 15.000.- Ft-tól
Somogy megye: 8.000 Ft-tól
Baranya megye: 15.000.- Ft-tól
Zala megye: 10.000.- Ft-tól
Vas megye: 20.000.- Ft-tól
Győr-Moson-Sopron megye: 20.000.- Ft-tól
Komárom-Esztergom megye: 20.000.- Ft-tól
Veszprém megye: 20.000.- Ft-tól
Bács-Kiskun megye: 20.000.- Ft-tól
Nógrád megye: 25.000.- Ft-tól
Heves megye: 20.000.- Ft-tól
Jász-Nagykun-Szolnok megye: 20.000.- Ft-tól
Csongrád megye: 20.000.- Ft-tól
Békés megye: 25.000.- Ft-tól
Hajdú-Bihar megye: 25.000.- Ft-tól
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: 25.000.- Ft-tól
Borsod-Abaúj-Zemplén megye: 25.000.- Ft-tól

 

U-alakú ülőgarnitúra esetében a szállítási díj 5.000-10.000 Ft-tal növekedhet. Az ár nem tartalmazza a rakodást és az ÁFÁ-t! A kiszállítás akár 2-4 napon belül is megtörténhet.