fbpx

Outlet bútorboltunk célja: magas minőségű termékeket kínálni, kedvező árfekvéssel. Import és hazai bútorgyártók prémium termékeit ajánljuk, majdnem gyártói áron, a piaci árhoz képest akár 70%-os kedvezménnyel. Hogyan lehetséges ez? Nálunk nem a marketinget kell megfizetni, hanem a minőséget!

Nyitvatartásunk:
Szombat: 9-13 óráig

Elérhetőségeink

Mind webáruházunkban, mind bemutatótermünkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy aki betér hozzánk, különleges, baráti környezetbe érkezzen, ahol nincsenek buta kérdések.

7400 Kaposvár, Vásártér út 3.
(MOL kút mögött)

+36 20 219 2005
begaoutlet@gmail.com


  Kényelmes vásárlás

  Tetszik egy bútor? Add le rendelésed online, mi kiszállítjuk!

  Választható fizetési módok

  Válaszd ki számodra a legszimpatikusabb fizetési módot: előre utalás vagy utánvét.

  Országos szállítás

  Házhozszállítást Magyarország területére vállalunk: futárszolgálatunk költsége megyénként változó.

  Térj be hozzánk!

  Tudjuk, hogy sokan szeretik kipróbálni a kiszemelt kanapét vagy ülőgarnitúrát, mielőtt megvásárolják.

  Gyakori kérdések

  Hogyan érdemes bútort választani a webáruházból?

  Amennyiben kialakult elképzelésünk van arról, milyen bútort szeretnénk vásárolni, egyszerűen a keresőbe beírva találhatjuk meg célirányosan a számunkra releváns választékot. Aki az otthontervezés fázisában, tájékozódási, ötletszerzési céllal látogatja oldalunkat, annak a minél alaposabb böngészést javasoljuk: ismerkedjen meg kínálatunkkal, esetleg mentse el a szimpatikus darabok fotóját, paramétereit, és ha szeretné kipróbálni valamelyiket, szeretettel várjuk áruházunkban.

  Mi történik, ha a megvásárolt bútor nem illik a lakásomba?

  Előfordulhat, hogy a kiválasztott bútor mégsem felel meg az előzetes elképzeléseknek. Ezért minden kedves vásárlónknak azt javasoljuk, hogy a vásárlás alkalmával tájékozódjon cseregaranciánkról. Mivel bútorkínálatunk darabjai közül nem mindegyik cserélhető, a megvásárolt termékek egyedi elbírálás alá esnek cseregarancia tekintetében.

  Mit tegyek, ha tanácstalan vagyok, nem tudom, melyik bútor illene jobban az otthonomba?

  Kollégáink sok éves tapasztalattal és a lakáskultúra iránti szenvedéllyel készséggel állnak rendelkezésre minden otthon-álom megvalósításában. Mindenképpen érdemes szakemberrel konzultálni, ha még bizonytalanok vagyunk, hiszen gyakorlott szem könnyedén segíthet a megfelelő arányok és formák, színek és funkciók megtalálásában.

  Miből tudom megállapítani, hogy a bútorok jó minőségűek-e?

  Bútorainkat általában sok éves, akár több évtizedes használatra vásároljuk. Ezért is nagyon fontos már a vásárlás alkalmával meggyőződnünk azok kiváló minőségéről. Egyfelől a gyártói szavatosság és minőség jelent támpontot, másfelől a szakemberek ajánlása, harmadrészt pedig a bútorok személyes kipróbálása. Különösen a fekvő- és ülőfelületek igénybevételét érdemes szem előtt tartani a minőség ellenőrzésekor. Minden kedves vásárlónknak azt javasoljuk, hogy akkor is kérjék szakembereink segítségét, ha webáruházunkból rendelnek. Minőségi garanciánk minden termékünkre vonatkozik, üzletpolitikánk lényege pedig, hogy kizárólag magas minőségű importárut és hazai bútorokat forgalmazunk.

  Hogy működik a rendelés?

  A webáruházból az online rendelések klasszikus lépéseivel tudunk vásárolni: kosárba rakjuk a kívánt termékeket, rendelkezünk a szállítás módjáról és kifizetjük.

  Hogy működik a szállítás?

  Amennyiben a házhozszállítást választja, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztesse a részleteket.

  Országos kiszállítás: 23.000Ft

  Somogy megyébe történő szállítás esetén megbeszélés alapján.

  Az ár nem tartalmazza a rakodást, melynek költsége 5.000.- Ft.

  Emeletre történő szállítás esetén 2000Ft/emelet díj számolandó.

  Hogy működik a garancia?

  Bútorainkra 1 éves garanciát adunk.

  Mit tegyek, ha olyan bútort szeretnék, amit nem látok a kínálatban?

  Előfordulhat, hogy jelenlegi készletünkben nem talál igényeinek megfelelő, tökéletes darabot. Ez esetben érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, hogy kiderítsük, hogyan tudnánk az Ön terveibe illeszkedő bútort rendelni.